Egüncel Bilişim A.Ş.

EGÜNCEL BİLİŞİM A.Ş. – Kurumsal

Değerlerimiz

Egüncel Bilişim olarak çalışkan, etkin, istikrarlı, yenilikçi, paylaşmak gibi ilkeleri temel değerlerimiz olarak benimsedik. Projelerimiz de dürüstlük, doğruluk, şeffaflık ve genel iş ahlakı değerlerini benimser güven zedeleyecek davranışlardan kaçınırız. Yasal sorumluluklarımızın yanı sıra; müşterilerimize, iş ortakları ve tedarikçilerimize rakiplerimize, çevreye karşı sorumluluklarımızı yerine getirmeye özen gösteririz.

Amacımız

Egüncel Bilişim: Bilişim Teknolojileri konusunda bilgilerini her fırsatta geliştiren, gelişime oldukça açık ve olayları çok yönlü değerlendiren bir bilişim firmasıdır.En önemli özelliği; her yeni bilgiyi dikkatle tartıp kendi mesleki tecrübeleriyle karşılaştırarak; bu yeni bilgiyi en işlevsel olarak nasıl değerlendirebileceğini, danışanları için nasıl daha faydalı hale getireceğini tartmasıdır.

Hedeflerimiz

Egüncel Bilişim olarak Türkiye genelinde çözüm ortaklıkları oluşturarak daha iyi, verimli, azimli, güçlü ve daha geniş kitleye hizmet etmektir. Müşterilerin beklentilerini en hızlı, en rekabetçi ve en kaliteli ürün ve hizmetlerle karşılayabilen, çalışan ve iş ortakları ile dinamik, yenilikçi ve sürekli gelişimi hedefleyen, sektörün lideri olacak bir şirket oluşturmak ilk ve öncelikli görevimizdir.